Ads Top

LifeSize brengt HD-videoconferentie naar de cloudLifeSize Connections

LifeSize, onderdeel van Logitech, heeft LifeSize Connections gelanceerd. Dit is een cloudgebaseerd HD-videoconferentieplatform dat directe comunicatie voor meerdere partijen biedt op enterpriseniveau. LifeSize Connections verbindt LifeSize videoconferentie-oplossingen in conferentieruimten met PC- of Mac-gebruikers. LifeSize heeft verder de LifeSize Passport Connect aangekondigd, een HD-videoconferentiesysteem geoptimaliseerd voor cloudgebaseerde platform. Het systeem biedt plug-and-play technologie en is prijstechnisch geschikt voor een bredere uitrol naar thuiswerkers en nevenvestigingen.
Veel bedrijven zien de hoge apparatuurkosten en het gebrek aan IT-kennis als grootste hindernissen om traditionele video-infrastructuren lokaal uit te rollen. Bovendien maakt interoperabiliteit het voor gebruikers van lokaal geïnstalleerde videoconferentiesystemen lastig om verbinding te maken met leveranciers, klanten of collega’s. LifeSize Connections helpt deze uitdagingen te elimineren door systeembeheer op afstand te bieden. De inzet van flexibele, op gebruik gebaseerde prijsmodellen en de mogelijkheid om op afstand samen te werken met iedereen die beschikt over een computer en webcam zijn tevens grote voordelen van de oplossing.
Gebruikers kunnen gratis gasten uitnodigen binnen Connections door hen een downloadlink en gastregistratie toe te zenden. LifeSize Connections biedt 9-weg HD-video bridging, data-encryptie en management. Het configureert automatisch endpoints en software-clients om firewalls te omzeilen en altijd directe verbinding op ieder netwerk te garanderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.