Ads Top

Dynamic Retail Group kiest Hosted VoIP van Multrix voor integratie met retailpakketten

Host in Holland, onderdeel van de Dynamic Retail Group (DRG) heeft de Hosted VoIP oplossing van Multrix geselecteerd voor levering aan haar retailklanten. DRG levert via Host in Holland haar retail-software oplossingen ’POSManager en Dynamics AX for Retail als SaaS dienst. Steeds meer organisaties binnen retail kiezen voor een hosted oplossing, omdat zij hiermee geen hoge investeringen meer hoeven te doen, altijd up to date zijn, zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en alleen betalen voor wat ze gebruiken.
Met de Hosted Desktop heeft de retailer een online oplossing , waarbij naast de eerdergenoemde retail-software ook gebruik kan worden gemaakt van Microsoft Exchange en Microsoft Office. Multrix voorziet als strategische partner de klanten van DRG van de meest betrouwbare hosted environment, waarbij zekerheid en toegankelijkheid voorop staan.
De Hosted VoIP oplossing is gebaseerd op het VoIP platform van Broadsoft. Broadsoft is wereldwijd één van de grootste leveranciers van Hosted VoIP platforms en kent een groot aantal koppelingsmogelijkheden van applicaties aan haar platform. Daan Hoeksema, senior accountmanager bij Multrix, voegt toe: “Een voorbeeld is de Hosted VoIP toolbar die beschikbaar is voor MS Internet Explorer en de add-in voor MS Outlook, waarmee je met een paar muisklikken kunt bellen vanuit Internet Explorer en Outlook.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.