Ads Top

Finntax introduceert Hosted Voice

Finntax, de aanbieder van innovatieve vaste en mobiele spraakdiensten en datacommunicatie, introduceert samen met Mitel de nieuwe Cloud Communicatie dienst Hosted Voice. Hiermee komt Finntax volgens eigen zeggen tegemoet aan de wensen van ondernemers die enerzijds optimaal willen profiteren van de nieuwe technologische mogelijkheden en anderzijds hechten aan overzichtelijke, lage maandelijkse kosten. De oplossing is gebaseerd op proven technology en inmiddels maken al diverse klanten er naar volle tevredenheid gebruik van.
Het belangrijkste kenmerk van Hosted Voice is dat ondernemers geen fysieke telefooncentrale meer nodig hebben, en toch altijd verzekerd zijn van optimale bereikbaarheid. De expertise van Finntax en het hoogwaardige telefonieplatform van marktleider in het MKB Mitel maken dit mogelijk. Met Hosted Voice zijn er geen functionele beperkingen; zo behoren vast-mobiel integratie en ‘werkplek uit de muur’ tot de mogelijkheden. Dit laatste gebeurt in samenwerking met zusterbedrijf Kender Thijssen Telecom.
Uiteraard vormt optimale bereikbaarheid en daarmee beschikbaarheid de basis van de nieuwe dienst. Het hosted platform waarop organisaties worden aangesloten draait dan ook in een 24/7 beveiligd datacenter. De standaard zeer hoge betrouwbaarheid wordt bij Hosted Voice extra verhoogd door de verbindingen redundant uit te voeren Knoop: “Een ander actueel aspect vormen de kosten. Investeren in capaciteit die niet worden gebruikt, behoort met Hosted Voice tot het verleden. Initiële investeringen zijn sowieso niet nodig. Gebruikers betalen een vaste prijs per maand per werkplek en kunnen maandelijks flexibel naar behoefte het aantal aansluitingen naar boven of beneden bijstellen.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.