Ads Top

N510 IP PRO-basisstation van Gigaset pro gecertificeerd door Unify

Het N510 IP PRO DECT IP-basisstation van Gigaset pro is gecertificeerd door Unify, het Atos-label voor communicatie- en samenwerkingssoftware en -service. Hierdoor mag Gigaset pro – Europees marktleider in zakelijke-communicatieoplossingen – dit toestel voorzien van het Unify Ready-embleem en kunnen Unify-resellers het product toevoegen aan hun assortiment. De N510 IP PRO voor mobiele communicatie in het mkb is gecertificeerd op de SIP-Interface van OpenScape Voice v8: een native SIP-gebeerd realtime Voice over IP-systeem (VoIP). Eerder kreeg ook de Maxwell 10 van Gigaset pro een Unify-certificering.

Dankzij de certificering draait de N510 IP PRO op de zeer betrouwbare, uitgebreide en fouttolerante hardware van OpenScape Voice. Dit systeem is schaalbaar tot 100.000 gebruikers per systeem. Het systeem is lokaal te implementeren als private, gehoste of publieke cloudoplossing.


In 2015 ging Gigaset pro een nieuwe partnerovereenkomst aan met Unify. Als Advanced Technology Partner van Unify heeft Gigaset pro toegang tot een groot netwerk van resellers en een groot aantal bestaande Unify OpenScape-klanten. Beide bedrijven hebben toegang tot uitgebreide ondersteuning en organiseren evenementen om een sterke community op te bouwen. De certificering van de N510 IP PRO is een nieuwe toevoeging aan dit partnerschap.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.