Ads Top

Voiceworks verkrijgt Aastra SIP-certificering

Voiceworks, de leverancier van het meest stabiele en innovatieve Voice over IP (VoIP) platform voor de zakelijke markt, is SIP-gecertificeerd door Aastra. De certificering betekent dat Voiceworks voldoet aan alle technische- en functionele eisen voor volledige compatibiliteit van de diensten Voice Connect en Managed Voice van Voiceworks met de SIP portfolio van Aastra.
De Sip-certificering garandeert klanten dat de Voice Connect dienst van Voiceworks perfect functioneert in combinatie met de Aastra A5000 en Aastra Intelligate centrales. Hiermee kan de klant profiteren van een optimale gesprekskwaliteit en functieset met betrekking tot het verbinden van de Aastra centrales naar het wereldwijde telefonienetwerk op basis van VoIP.
Daarnaast maakt Voiceworks voor haar dienst Managed Voice al sinds enkele jaren succesvol gebruik van de Aastra SIP-toestellen, waarvoor zij tevens een subdistributieschap heeft verworven via de hoofddistributeur in Nederland.
Om de synergie tussen apparatuur en het platform maximaal te kunnen garanderen, startten Aastra en Voiceworks het certificeringstraject. Onderdeel van dit proces is het uitgebreid testen van de Aastra A5000 en Aastra Intelligate in combinatie met de SIP-trunking dienst Voice Connect van Voiceworks. Deze zijn zeer succesvol en professioneel afgerond en Aastra prees dan ook de technische kennis van Voiceworks tijdens het certificeringstraject.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.