Ads Top

Audio opnames en voiceberichten plaatsen op Twitter en Facebook

Facebook en Twitter gebruikers hebben er een handige nieuwe manier bij om hun vrienden en volgers te voorzien van de laatste nieuwtjes. XOIP biedt de mogelijkheid om Nederlandse telefoonnummers door te schakelen naar beide populaire social media diensten. Mensen krijgen een eigen telefoonnummer om opnames op in te spreken die op Twitter of Facebook worden geplaatst. Vrienden en volgers krijgen een linkje te zien dat de geluidsopname laadt en afspeelt.
Het nummer kan desgewenst ook worden opengesteld voor andere mensen. Die kunnen dan ook berichten inspreken. Zo kunnen je vrienden berichtjes plaatsen op jouw Facebook feed, of opent zich de mogelijkheid van een Twitter voice forum. Een nieuwe sociale dimensie voor beide social media platforms.
Het aanvragen van de dienst en beluisteren van de berichten is gratis. XOIP verdient een deel van de gesprekskosten van het plaatsen van het bericht (20 ct per minuut). Voor intensieve gebruikers is het ook mogelijk om een abonnement te nemen op een geografisch nummer in het eigen netgebied, met lage gesprekskosten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.