Ads Top

Voiceworks lanceert nieuwe dienst Voice Select

Voiceworks, de leverancier van Wholesale VoIP oplossingen, lanceert op 12 april haar nieuwe dienst Voice Select. De dienst Voice Select van Voiceworks is gebaseerd op Wholesale Line Rental (WLR) en Carrier Pre Select (CPS), de methode om gebruik te maken van een alternatieve provider voor vaste telefonie.
Voiceworks springt met Voice Select in op het feit dat een relatief groot deel van de zakelijke markt nog steeds op de traditionele manier telefoneert. Voice Select biedt deze markt een aantrekkelijke alternatieve kostenefficiënte oplossing waarbij alle huidige telefoonlijnen & nummers worden behouden. Voiceworks onderscheidt zich door het leveren van uitgebreide kostenanalyse-module waar de gebruiker zelfstandig kostgroepen kan definieren. Een kostengroep kan een vestiging, een afdeling of zelfs een groep personen zijn.
Met de dienst Voice Select van Voiceworks belt men automatisch naar alle bestemmingen via het Voiceworks platform. Voice Select wordt door Voiceworks op afstand geactiveerd, waarbij installatiewerkzaamheden op locatie(s) en aanpassingen aan telefooncentrale (PABX) niet nodig zijn. De activering vindt plaats zonder onderbreking van telefoon-, fax- en dataverkeer. Zodra er gebruik wordt gemaakt van de dienst Voice Select ontvangt de klant maandelijks één overzichtelijke telefoonrekening van Voiceworks, waarin zowel de abonnementskosten als de gesprekskosten in zijn opgenomen.
Volgens Bert Steghuis, Partner Manager bij Voiceworks, is Voice Select een aantrekkelijke dienst die optimaal geschikt is voor de zakelijke gebruiker. “Organisaties besparen hiermee zowel op gesprekskosten als op de kosten van netlijnen en telefoniediensten De prijsstelling van Voiceworks onderscheidt zich door transparantie en duidelijkheid. Hierdoor is Voice Select het logische alternatief. Met een heldere, simpele en doorzichtige factuur weet de klant precies wat zijn belkosten zijn.”
Introductie van Voice Select aan het bestaande partnerkanaal zal op 12 april tijdens de Voice Select trainingsdag plaats vinden op het kantoor in Almere. Met de lancering van Voice Select verwacht Voiceworks de samenwerking met haar partners te versterken en een nog betere dienstverlening te kunnen leveren aan de zakelijke eindklant.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.