Ads Top

Qik lanceert nieuwe iPhone toepassing

Vandaag heeft Qik, de onlangs door Skype aangekochte videosoftware voor mobiele telefonie, een nieuwe iPhone-toepassing genaamd Qik Video Connect gelanceerd. Met deze nieuwe toepassing kunnen personen met vrienden en familie verbonden blijven door middel van video-oproepen, videoberichten en videodeling.
Met Qik Video Connect kunnen gebruikers instant met elkaar de momenten beleven van wat er met vrienden en familie gebeurt met behulp van een live video-oproep. Als zij geen live-verbinding kunnen maken, kunnen gebruikers de volle details van het moment nog altijd met elkaar uitwisselen door het sturen van een videomail. En zij kunnen zelfs een live videolink op Facebook en Twitter posten zodat hun vrienden de momentopname kunnen zien. Met de nieuwe sociale videovoeding kan op eenvoudige manier gevolgd worden wat vrienden aan het doen zijn door het ontvangen van waarschuwingen als er nieuwe video´s gedeeld worden. Deze video´s kunnen direct op de telefoon worden bekeken.
Er bestaan twee versies van de toepassingen die voor de consument verkrijgbaar zijn – Qik Video Connect en Qik Video Connect Plus. Deze laatste is verkrijgbaar voor $2.99 en biedt extra kenmerken zoals:

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.