Ads Top

Fritrz!App maakt van smart phone Voipfoon

VM biedt met directe ingang de Fritz!App voor de iPhone en smartphones met Android aan. Met de FRITZ!App kunnen gebruikers op uiterst eenvoudige wijze hun smartphone als IP-telefoon gebruiken en daarmee gesprekken via hun FRITZ!Box voeren. Als de toepassing wordt gestart, verbindt deze zich via het WLAN-netwerk met de FRITZ!Box. Vanaf dat moment is de App in de achtergrond actief. De populaire FRITZ!App Fon kan vervolgens direct in combinatie met de Fritz!Box 7270, Fritz!Box 7390 en Fritz!Box 7340 worden gebruikt.
Met de FRITZ!App kunnen gebruikers met hun smartphone zowel gesprekken via het mobiele netwerk als via de FRITZ!Box aannemen. Uitgaande telefoongesprekken kunnen met hetzelfde gemak via de FRITZ!Box worden gevoerd, bijvoorbeeld om te profiteren van een voordeliger vast tarief of om het antwoordapparaat te beluisteren.
Doordat de FRITZ!App in de achtergrond wordt uitgevoerd, kunnen gebruikers met hun smartphone snel en zonder omwegen gesprekken via het WLAN-netwerk van de FRITZ!Box voeren. Daarbij kunnen ze genieten van alle gemakken die hun smartphone te bieden heeft, zoals een telefoonboek en bellijsten.
Gebruikers die nog niet over een telefoon beschikken die voor HD ondersteuning biedt, zullen zich verheugen over de verbeterde spraakkwaliteit van telefoongesprekken die via de FRITZ!App worden gevoerd. Alle gesprekken via de FRITZ!Box zijn in ongekende HD-kwaliteit te horen, geheel conform de G.722-standaard.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.