Ads Top

Jabra introduceert nieuwe draadloze headset voor frontliniemedewerkers

Vandaag introduceert Jabra de Jabra Perform 45 headset. Dit is het eerste model in de nieuwe Jabra Perform-productserie die frontliniemedewerkers moet helpeb tijdens de digitale transformatie.
 

Meest opvallend is de Push-to-Talk (PTT) knop. Frontliniemedewerkers hebben direct toegang tot andere collega's en kunnen sneller geïnformeerde beslissingen nemen, waardoor hun productiviteit, prestaties en daarmee de klanttevredenheid toeneemt.

Met de PTT-knop op de headset kunnen dringende vragen worden beantwoord en problemen vrijwel direct worden opgelost, ongeacht waar de werknemers zich bevinden. De PTT-functie is uniek in een headset en helpt werknemers productiever te zijn.

De PTT-knop werkt met veelgebruikte software zoals Microsoft Teams Walkie Talkie en Zebra Workforce Connect en kan worden geïntegreerd met het platform van uw voorkeur met behulp van de Jabra SDK. Voor een volledig overzicht van de apparaten die het bedrijf gebruikt, kunnen werkgevers de Jabra Xpress management software gebruiken. Met deze software kunnen gebruikers alle apparaten in de hele organisatie bijhouden, updaten en aanpassen.

Ruis is een constante uitdaging voor de meeste frontliniemedewerkers. Daarom is de Jabra Perform 45 uitgerust met een geavanceerde ultra-ruisonderdrukkende microfoon die tot 80 procent van het achtergrondgeluid verwijdert, zodat collega's elkaar goed kunnen verstaan. De luidspreker is ook geoptimaliseerd voor spraakhelderheid, waardoor soepele communicatie vanaf beide kanten mogelijk is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.