Ads Top

Dankzij Logitech Sight AI-camera meer gelijkheid in videovergaderingen

Logitech heeft een nieuw, door AI-ondersteund multicamerasysteem onthuld: Logitech Sight. Het systeem is ontworpen om gelijkheid te creƫren in videovergaderingen, tussen deelnemers die op kantoor met elkaar in ƩƩn ruimte zitten en de deelnemers thuis.

De camera’s werken samen met Rally Bar of Rally Bar Mini-camera aan de voorzijde van de ruimte en creĆ«ren hierdoor meer perspectieven en altijd de juiste perspectieven. Na de lancering van Logitech Sight worden deze additionele camerafeeds samengevoegd met RightSight en Smart Switching: hierdoor hoeft de gebruiker geen keuzes te maken of cameraperspectieven handmatig te bedienen. Alles wordt door een intuĆÆtief AI algoritme geregeld.

Logitech Sight is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met meerdere bevestigingen. Ook is het kabelmanagement geĆÆntegreerd: een essentiĆ«le functie voor IT-teams om hun samenwerkingsruimtes flexibel en schaalbaar te maken. Daar komt bij dat management eenvoudig wordt gemaakt door Logitech Sync: gratis software waarmee beheerders op afstand apparaten kunnen monitoren, updaten en problemen kunnen oplossen. Dat alles vanuit een cloud-based interface.

Logitech Sight wordt halverwege 2023 verwacht en heeft een adviesprijs van 2399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.