Ads Top

Cisco lanceert nieuwe Webex innovaties en samenwerkingen

Tijdens WebexOne 2022, heeft Cisco een aantal belangrijke aankondigingen gedaan om het hybride werken verder te optimaliseren en verschillende nieuwe functies toegevoegd aan het vernieuwde Webex Customer Experience (CX) portfolio.

Zo heeftt Cisco nieuwe updates uitgebracht die IT-afdelingen in staat stellen audio te watermerken waardoor elke deelnemer bij een vertrouwelijke vergadering een uniek label krijgt. Als een gebruiker bijvoorbeeld een vergadering opneemt waarin vertrouwelijke informatie wordt besproken, kan het bedrijf die opname tot die persoon herleiden, ongeacht hoe de audio is gedeeld.

Verder is de webex Control Hub nu geïntegreerd met Cisco Spaces,  deze integratie biedt gebruikers kritische informatie, zoals real-time bezettingsgraad en luchtkwaliteit updates, die hun kantoorervaring verbeterd. Als laatste biedt de Control Hub klanten van Webex een digitale coach die de complexiteit uit de verbetering van hybride werkervaringen haalt.
 
Met Webex CX biedt Cisco Unified Communications-as-a-Service (UCaaS), Contact Center-as-a-Service (CCaaS) en Communications Platform-as-a-Service (CPaaS) allemaal onder één dak aan. Hiermee worden de digitale ervaringen van de klanten nog beter.

De meest opmerkelijke Webex-innovaties op een rij

De nieuwe Whiteboard app stelt gebruikers binnen en buiten het kantoor in staat om te brainstormen op een whiteboard. Iedereen kan een whiteboard starten of eraan deelnemen en samenwerken vanuit een browser, de Webex App of een Cisco-apparaat.
Met de introductie van Vidcast krijgen mensen tijd terug. Vidcast is een tool waarmee men eenvoudig korte video's kan opnemen, bewerken en delen, waardoor gedistribueerde teams effectiever kunnen samenwerken.
Door een nieuwe samenwerking met Apple kunnen iPhone- en iPad-gebruikers nu de inhoud van de achter- of voorcamera delen via de Webex Meetings app en aantekeningen maken bij wat ze zien met Mobile Camera Share.
De integratie met Microsoft Teams zorgt ervoor dat gebruikers van Webex Calling ook toegang hebben tot de Teams interface, wat zorgt voor een flexibele workflow.
Webex Events en Webinars bieden het meest uitgebreide portfolio van hybride evenementoplossingen, allemaal vanuit één platform. Vanaf nu hebben gebruikers toegang tot een nieuwe lobby-ervaring voor virtuele evenementen die een verscheidenheid aan aanpassingen ondersteunt, zoals agenda's, sprekersbiografieën, sponsors en meer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.