Ads Top

WhatsAppen met de provincie Fryslân

Vanaf maandag 3 juli is de provincie Fryslân ook bereikbaar via WhatsApp. Het gaat in eerste instantie om een proef van een half jaar. Mocht er voldoende animo voor zijn, dan blijft het bestaan.

De provincie krijgt al veel vragen binnen via de traditionele kanalen als telefoon en e-mail en via social media. Een aanvulling daarop is WhatsApp. 'We willen zo toegankelijk mogelijk zijn voor de Mienskip en we zien WhatsApp als een laagdrempelige manier om contact met ons te zoeken', vertelt Arie Piet, waarnemend algemeen directeur.

De berichtendienst is vooral geschikt voor het stellen van korte vragen of een melding waar een snel en duidelijk antwoord op is te geven. Bijvoorbeeld een vraag over de brugtijden van de provinciale bruggen, een rondleiding in het provinciehuis of een melding van een kapot bord of dood dier langs de provinciale weg. Maar het kan uiteraard ook om iets heel anders gaan.
Berichten sturen

WhatsAppen met de provincie Fryslân kan via 06 - 10 26 88 31. Berichten worden beantwoord van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.