Ads Top

Voys introduceert bèta versie van 4G app

Zakelijke telecomprovider Voys lanceert vandaag de bètaversie van haar nieuwe app die het mogelijk maakt uit te bellen met een zakelijk nummer via een 4G verbinding op een smartphone.

De nieuwe applicatie van Voys is zeer geschikt voor mensen die veel onderweg zijn of vanuit huis werken. Wanneer iemand gebruikmaakt van de applicatie via de smartphone, ziet de gebelde klant het telefoonnummer van het bedrijf in het scherm verschijnen, in plaats van het mobiele (privé)nummer van de medewerker of de ondernemer. Om de app te kunnen gebruiken is een 4G dataverbinding of een stabiele WiFi-verbinding nodig.

Zakelijk bellen via een 4G-verbinding kent diverse voordelen. Zo zijn de gesprekken die met de Voys app worden gevoerd inzichtelijk in de online telefooncentrale van Voys. Declaraties van mobiel verkeer behoren bovendien tot het verleden, doordat alle gesprekken worden gefactureerd via het zakelijke account. Daarnaast is het door een slimme integratie mogelijk om de contactenlijst van de smartphone te importeren en te gebruiken met de Voys app. Ook is de 4G app een goedkoper alternatief voor de doorschakeling naar mobiel, doordat je niet meer te maken hebt met doorschakelkosten. Ook inkomende gesprekken komen direct via de Voys app op de mobiele telefoon uit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.