Ads Top

Polycom lanceer videovergaderingen met Skype for Business

Polycom, Microsoft-partner, introduceert de Polycom RealConnect-oplossing voor Skype for Business. Welke videoleverancier iemand ook gebruikt Рof dat nu Skype for Business of Polycom of Cisco is Рen op welk apparaat dan ook: met ̩̩n klik woont iedere deelnemer dezelfde vergadering bij.

Voor de introductie van Polycom RealConnect konden gebruikers van Skype for Business geen meeting inplannen of content delen met deelnemers die gebruik maakten van andere videoplatformen. Polycom RealConnect neemt deze barrière weg door alle systemen te laten samenwerken. Gebruikers hoeven geen complexe netnummers te kennen of nieuwe systemen onder de knie te krijgen.

Het inplannen van meetings is met Polycom RealConnect eenvoudig: je nodigt deelnemers uit voor een vergadering via Microsoft Outlook. Gebruikers kunnen overal vandaan inloggen – vanaf een mobiel apparaat of vanuit een Polycom of Cisco Immersive vergaderruimte. Gebruikers van Skype for Business zien op hun scherm meerdere balken, waaronder een panoramisch breedbeeld van alle deelnemers.

Polycom zorgt er ook voor dat gebruikers precies zien wie er aan de vergadering is toegevoegd door middel van een uitgebreid roosteroverzicht. Als een deelnemer is toegevoegd, die niet in de meeting thuishoort, of wanneer het omgevingsgeluid van een deelnemer storend is, dan kan de leider van de vergadering via de roosterbediening deelnemers zo nodig verwijderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.