Ads Top

Gigaset pro en Kwebbl starten samenwerking

Gigaset pro, leverancier van innovatieve unified communications-oplossingen voor bedrijven, start een samenwerking met Kwebbl, het Smart Cloud Communications-platform. Beide partijen creëren gezamenlijk een full-service gehoste PBX-telecommunicatieoplossing met verschillende typen high-end DECT- en desktop-telefoons.

In tegenstelling tot traditionele systemen met een ‘master-slave fail-over’ set-up is Kwebbl een echt cloudplatform waar data en functionaliteit automatisch worden gedistribueerd via wereldwijde datacenters. Deze datacenters werken samen om voor gebruikers te fungeren als een enkele PBX.

Servercapaciteit is eenvoudig te schalen op basis van gebruikerseisen op een bepaald moment. Dat kan door het beschikbaar stellen van modules in de private cloud van Kwebbl of door een uitbreiding naar andere cloudproviders. Dankzij een sterk modulaire architectuur – die is gebouwd rond een decentrale, asynchrone en gedistribueerde API- en Database Engine – is het mogelijk om het communicatieplatform wereldwijd aan te bieden als een echt cloudplatform.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.