Ads Top

Polycom introduceert nieuwe samenwerkingsinfrastructuur-software

Polycom introduceert de eerste softwareoplossing die bedrijven van elke omvang voorziet van eenvoudige en krachtige samenwerkingstechnologie, gereed voor de cloud.

De samenwerkingsinfrastructuur-software Polycom RealPresence ClaritiTM voorziet in een licentiemodel met zowel een abonnementsvorm als een permanent licentie. Klanten hebben meerdere mogelijkheden voor inzet van de RealPresence Clariti-oplossing, inclusief on-premise, via hybride of gehoste IaaS-aanbiedingen van partners, of direct in hun eigen cloudnetwerk. Dankzij snelle en efficiënte inzet, door een eenvoudig prijsmodel per gebruiker, is de RealPresence Clariti-oplossing geschikt voor grote en kleine organisaties.

RealPresence Clariti is de eerste samenwerkingsinfrastructuur-softwareoplossing met hybride-cloudbursting – een IaaS-oplossing – als optionele clouddienst voor een naadloze verbinding tijdens pieken in videosamenwerking. Mochten bestaande netwerkbronnen niet meer voldoen aan de behoeften, dan kan samenwerking naadloos en automatisch verplaatst worden naar beveiligde Polycom-cloudbronnen, zonder de meeting te hoeven onderbreken.

Polycom breidt tevens de ondersteuning voor ontwikkelaars verder uit met de nieuwe Polycom Sandbox. Deze virtuele omgeving biedt toegang tot Polycoms selectie van API’s en Software Development Kits (SDK’s), zodat partners, onafhankelijke softwareleveranciers en klanten applicaties kunnen bouwen en visuele samenwerking direct kunnen integreren in hun werkzaamheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.