Ads Top

Voipro en Tiptel slaan handen ineen voor ideale Hosted Voice oplossing

Voipro en Tiptel hebben besloten de handen in een te slaan, wat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een ideaal Hosted Voice platform. Aanleiding van deze samenwerking is de unieke zero-touch provisioning van de Yealink IP toestellen, die daarmee perfect werken op Voipro’s Hosted Voice dienst.
De goede relatie tussen Tiptel en Yealink, plus de technische kennis en kunde van Yealink, maakt dat aanpassingen snel doorgevoerd kunnen worden. Dit soort flexibiliteit is ook voor Voipro cruciaal in de marktbenadering, wij zien ook dat het belangrijk is om snel in te kunnen spelen op veranderende wensen en eisen uit een dynamische markt. De kennis en kwaliteit van Tiptel is al jaren bekend bij ons, die kennis hebben onze resellers nodig om hun klanten van het juiste advies en een goede oplossing te kunnen voorzien. De samenwerking tussen Tiptel combineert de dienst met de producten op perfecte wijze.”
De zero-touch provisioning met de Yealink IP toestellen is gerealiseerd door gebruik te maken van de functies Yealink Redirect Service en XML over SIP. Met deze combinatie wordt een Yealink IP toestel eenvoudig naar het hosted platform gerouteerd en via XML over SIP kan het IP toestel ook achter een privé router optimaal geconfigureerd worden.
Zero touch provisioning is op dit moment voor de YEALINK SIP T28P, SIP T26P, SIP T22P en SIP T20G modellen en voor de Tiptel IP286, IP284, IP282 en IP280 beschikbaar. In Q3 dit jaar is de zero touch provisioning voor alle modellen beschikbaar (zowel Yealink als Tiptel).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.