Ads Top

Dienst voor opnemen telefoongesprekken

Volgende maand lanceert Tapecall.net een platform met nieuwe website die internationale gebruikers nu ook de mogelijkheid geeft om telefoongesprekken op te nemen en terug te luisteren via een Mp3 bestandje. De toenemende vraag naar de dienst door buitenlandse gebruikers heeft ervoor gezorgd dat deze zomer een internationale versie van Tapecall.net gelanceerd wordt.
Tapecall.net biedt een dienst aan die het mogelijk maakt om telefoongesprekken via een vaste of mobiele telefoon op te nemen als Mp3 bestand en te beluisteren. Het grote voordeel van Tapecall.net is dat gebruikers de mogelijkheid hebben om het gesprek direct digitaal vast te leggen op computer of Ipad. Daarnaast kunnen telefoongesprekken met Tapecall.net glashelder opgenomen worden, zonder tussenkomst van een piepsignaal of beperkte opslagruimte. Door te bellen met 0900-1789 kunnen gebruikers van Tapecall.net gemakkelijk en veilig telefoongesprekken opnemen.
Deze opnamedienst heeft een toegevoegde waarde voor veel ondernemers, doordat (prijs)afspraken gemakkelijk telefonisch vastgelegd kunnen worden. Door (mondelinge) afspraken telefonisch vast te leggen, heeft men meer (juridische) zekerheid en behoort het begrip ‘met moddergooien’ officieel tot het verleden. Ook journalisten hebben baat bij de dienst van Tapecall.net. Onhandige en dure voice-recorders zijn niet langer nodig doordat telefonische interviews direct opgenomen en bewerkt kunnen worden voor bijvoorbeeld nieuwsitems. Tapecall.net wordt ook vaak geadviseerd door advocaten. In geval van een juridisch geschil kunnen advocaten hun cliënten adviseren om telefoongesprekken op te nemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.