Ads Top

LifeSize introduceert Unity-serie

LifeSize, een divisie van Logitech, heeft LifeSize Unity 50 en LifeSize Unity 500 geïntroduceerd. Deze all-in-one HD-videoconferentie-oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en te gebruiken. De serie is speciaal ontworpen voor organisaties van alle grootten die willen profiteren van de voordelen van HD-telepresence zonder een grote investering te hoeven doen of grote aanpassingen te hoeven doen aan hun vergaderruimte.
In veel gevallen vereisen telepresence-oplossingen diverse hardware voor optimale functionaliteit, zoals een videosysteem, een vaste display, audioapparatuur (zoals een micpod of een telefoon) en een camera. Daarnaast is in veel kantoren een ombouw van een vergaderruimte gewenst vanwege een uniforme uitstraling in elk kantoor. De LifeSize Unity-serie maakt deze vereisten overbodig door het aanbod van een geïntegreerde oplossing die binnen enkele minuten gebruiksklaar is zonder gebruik te maken van gereedschap en zonder verlies van kwaliteit. Deze nieuwe productlijn biedt hoge kwaliteit video-, audio- en presentatiemogelijkheden, heeft een elegant design en is voorzien van de LifeSize-videotechnologie. De Unity-serie voorziet in algehele uniformiteit voor een consistente gebruikerservaring in elke locatie en is eenvoudig te installeren en te de-installeren.
LifeSize Unity 50 is verkrijgbaar in een True HD 720p30 tafelmodel of wandmodel met een 24 inch LED-scherm voor directiekamers, kleine werkruimtes en thuiskantoren. De LifeSize Unity 50 is door zijn eenvoud erg geschikt voor organisaties die snel een telepresence-oplossing willen implementeren. Zij hoeven enkel twee kabels te gebruiken voor een snelle plug-and-play setup. LifeSize Unity 50 wordt aangedreven door LifeSize Passport.
LifeSize Unity 500 voorziet in Full HD 1080p30 met een 40 inch LED-scherm. Deze oplossing is zeer geschikt voor directiekamers en kleine vergaderruimten. Het biedt realistische videocommunicatie binnen een all-in-one, kant en klaar systeem. Het verreist geen specifiek gereedschap en is binnen 10 minuten te installeren. LifeSize Unity 50 wordt aangedreven door LifeSize Express 220.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.