Ads Top

Salesforce.com introduceert real-time communicatie

Salesforce.com introduceert real-time communicatie voor de social enterprise met Chatter Messenger en Chatter Screensharing. Chatter Messenger is de eerste real-time communicatie-oplossing die in-context conversaties mogelijk maakt voor organisaties. Chatter Screensharing stelt medewerkers in staat direct schermen en presentaties te delen met collega’s. Bovendien kan elk bedrijf met Salesforce Chatter’s freemium model Chatter Messenger gratis gebruiken door in te schrijven op Chatter.com. Vandaag de dag zijn er meer dan 150.000 actieve Salesforce Chatter networks. Met bedrijven als ADP, Nikon Instruments en Pandora die het al gebruiken, is Salesforce Chatter het toonaangevende enterprise social network.

Medewerkers kunnen nu direct in contact komen en samenwerken met collega’s met de volgende nieuwe mogelijkheden:

- Instant Messaging: Chatter Messenger is de eerste veilige, cloud-gebaseerde communicatie-oplossing voor medewerkers. Medewerkers hoeven niet langer onveilige consumentgerichte IM-applicaties te downloaden en tijd te besteden aan het samenstellen van hun vriendenlijsten. Bovendien hoeft de IT-afdeling niet langer on-premise IM-oplossingen te implementeren en dure hardware en software te beheren. Met Chatter Messenger kunnen medewerkers direct chatten met hun collega’s, volledig in de cloud. Dit kan door Chatter Messenger in een separaat browser window te zetten. De IT-afdeling is in staat eenvoudig en gratis een veilige, cloud-gebaseerde communicatie-oplossing te implementeren.
- Individuele en groeps-chat: Met Chatter Messenger kunnen medewerkers één-op-één en multi-person-chats voeren. Om een groeps-chat te creëren, kunnen gebruikers tot tien personen toevoegen aan hun sessie.
- Presence: Medewerkers zien meteen of hun collega’s in Salesforce online zijn en kunnen direct contact leggen via Salesforce Chatter. Dit bespaart tijd om na te gaan waar een collega zich precies bevindt. Alle informatie is in één oogopslag te zien in Salesforce Chatter.
- Chat Roster: Chatter Messenger deelt de verschillende chats van een medewerker automatisch in naar aanleiding van de contacten van de betreffende medewerker. Gebruikers kunnen zelfs tot honderd personen en groepen toevoegen aan hun favorieten. Deze verschijnen altijd bovenaan de chat-lijst.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.