Ads Top

Intercity Zakelijk rust verkoopteams uit met iPads

Intercity Zakelijk, sinds 1994 leverancier van vaste en mobiele telefonie, gaat zijn verkoopteams vanaf januari uitrusten met iPads zodat zij met de iPad-app van Intercity Zakelijk eenvoudig kunnen laten zien wat een bedrijf kan besparen op zijn belkosten.
De door Intercity Zakelijk ontwikkelde iPad-app maakt de huidige belkosten transparant en laat zien wat een bedrijf eventueel te veel betaalt. Tevens kan de app op basis van het huidige belgedrag aangeven welk pakket van Intercity Zakelijk de hoogste besparing oplevert.
Uit een eerste testfase bij Intercity Zakelijk is gebleken dat klanten de iPad-app als makkelijk ervaren en dat met de elektronische offerte sneller een goed aanbod gedaan kan worden. De app is namelijk zo gebouwd dat er rekening wordt gehouden met het huidige belgedrag en de branche waarin een organisatie actief is. In de zorg wordt er bijvoorbeeld relatief weinig onderling gebeld, terwijl dit in de zakelijke dienstverlening kan oplopen tot 70% van de belkosten. De iPad-app geeft een advies op maat en kan het offerte traject tot en met de orderverwerking verder geautomatiseerd uitvoeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.