Ads Top

Scholengroep Pontes kiest voor een Hosted VoIP oplossing

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft Pontes Scholengroep gekozen voor een Hosted telefonie oplossing van NetSourcing. Voor drie van de vier locaties van Pontes Scholengroep heeft NetSourcing de verouderde telefooncentrale vervangen voor een Hosted VoIP oplossing via het Mitel platform.
De overeenkomst heeft een looptijd van 60 maanden. Voor de drie locaties in Goes en Zierikzee gaat NetSourcing het telefonieplatform beheren. NetSourcing biedt met Hosted VoIP een kostenbesparend, efficiënt systeem en een ongekende mobiliteit en flexibiliteit.
Pontes is een scholengemeenschap die sinds 1999 bestaat. In Zeeland is Pontes de enige combinatie van middelbare scholen die alle opleidingsvormen in huis heeft. De centrale administratie en centrale directie zijn gevestigd in Goes.
Eén van de uitgangspunten voor Pontes om voor een hosted IP telefonie oplossing te kiezen was het feit dat Pontes hierdoor niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale. Ook het beheer komt grotendeels bij een externe partij te liggen. ‘Het telefoneren tussen de locaties onderling is zonder gesprekskosten en ook de overige gesprekskosten zijn via NetSourcing lager dan via de vorige provider’. Verder had Pontes de wens dat zij de beschikking zouden krijgen over meer faciliteiten (twinning, managementrapportages etc.). ‘Wanneer de laatste locatie toe is aan vervanging van de telefooncentrale kan deze naadloos geïntegreerd worden in het huidige systeem waarmee we via NetSourcing werken’.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.