Ads Top

Qconferencing’s videoconferencingdienst nu ook op iPad2 en Android tablets

Qconferencing heeft haar dienstverlening uitgebreid met een videoconferencing client voor de iPad2 en Android based tablets. Deze mobiele videoconferencing applicatie, in combinatie met de cloudbased diensten van Qconferencing levert de volledige videoconferencing functionaliteit in de handpalm. Mobiele gebruikers kunnen nu probleemloos deelnemen aan hoogwaardige videoconferencingsessies.
Vanuit de markt is er vraag naar veel verschillende toepassingen zoals videocommunicatie tussen huisartsen en ziekenhuizen, bedrijven en buitendienstmedewerkers, Universiteiten en studenten, overheid en burgers etc.
De videoconferencing client voor de iPad2 en de Android tablets biedt alle mogelijkheden die conventionele videoconferencing ook biedt zoals compatibiliteit met alle merken videoconferencing (Polycom, Lifesize, Tandberg, Cisco, etc.), participeren in videosessies met meerdere lokaties tegelijk, PC data delen tijdens de call aan alle deelnemers en zelfs opnames maken van de gesprekken. Belangrijker nog is dat de videocalls veilig zijn door gebruik van AES encryptie en de op internationale standaarden gebaseerde professionele firewall traversal oplossingen.
Met de introductie van deze videoconferencingdienst speelt Qconferencing in op de snelgroeiende markt van tablet gebruikers en is weer een belangrijke stap gezet om overal en op elk device gebruik te kunnen maken van hoogwaardige en veilige videocommunicatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.