Ads Top

ZyXEL introduceert de Fibre Service Gateway 2200HNU

ZyXEL Communications presenteert de FSG2200HNU, haar all-in-one Gigabit Active Fiber VoIP-IAD voor triple-play FTTH (fibre-to-the-home)-diensten. De producten van ZyXEL stellen carriers, internetproviders en kabeltelevisieaanbieders in staat om snel op FTTx over te stappen en hun geavanceerde multi-service-aanbod en omzet een krachtige impuls te geven. De FSG2200HNU won recentelijk een belangrijk aanbestedingsproject voor Gigabit-glasvezelverbindingen in de Benelux. Dit succes geeft blijk van de erkenning die de uitgebreide FTTx-oplossingen van ZyXEL vinden bij ’s werelds grootste telecombedrijven en providers.
Het modulaire ontwerp van de FSG2200HNU kan worden gebruikt in woonomgevingen die op glasvezelverbindingen zijn ingericht. Op de locatie van de klant wordt een fibre-tray (FTU1000/2000) geïnstalleerd waarmee consumenten een breed scala aan diensten kunnen afnemen via glasvezelverbindingen, zoals internet, telefonie en televisie. Dankzij het fibre tray-ontwerp is de FSG2200HNU in staat om HDTV-signalen door te geven aan de televisie van consumenten.
Internetproviders kunnen deze dienst aanbieden door met een simpele klik de FSG2200HNU IAD (Internet Access Device) op de FTU te installeren. Hierdoor worden de signalen omgezet naar het digitale formaat van 1.000 Mbps (1 Gbps) dat aan abonnees wordt aangeboden. Het apparaat maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze bandbreedtegevoelige toepassingen aan te bieden, zoals HD IPTV, IP-bewaking, telezorg, leren op afstand, videotelefonie en natuurlijk gewoon internet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.