Ads Top

Bredere ondersteuning NEC’s UNIVERGE Desktop IP telefoontoestellen

De DT710 en DT730 UNIVERGE Desktop IP telefoontoestellen ondersteunen voortaan alle NEC communicatie servers. Tot nu toe waren de functie-rijke en fraai vormgegeven IP-telefoons reeds beschikbaar op NEC’s UNIVERGE SV8000 serie communicatie servers, alsmede op UNIVERGE SV7000 systemen. Met de nieuwste ontwikkeling in soft-en firmware worden deze terminals nu ook ondersteund op SOPHO iS3000 / SIP@Net servers.
De toestellen zijn volledig compatibel met de SIP@Net software en ondersteunen ook de door iS3000 geboden groepsfunctionalitieiten. Dit betekent ook dat dezelfde serie terminals nu kan worden gebruikt in gemengde netwerken van iS3000 / SIP@Net en SV8000 systemen.
Van receptie tot vergaderzaal, van specialisten tot directie, geven de toestellen invulling aan alle zakelijke communicatiebehoeften.
DT710 en DT730 toestellen bieden naast al de functies en functionaliteiten van traditionele telefoontoestellen tevens naadloze integratie met geavanceerde IP-toepassingen. Integratie van spraak en data is hierdoor niet langer beperkt tot slechts het netwerk of de PC. De toestellen zijn ontworpen voor optimaal bedieningsgemak, waarbij intuïtief gebruik vergemakkelijkt is door middel van een scala aan menu-gestuurde programmeerbare functietoetsen.
Pictogrammen geven in een oogopslag nieuwe berichten, gemiste oproepen en de aanwezigheidsstatus van de gebruiker weer, voor maximale efficiëntie en productiviteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.