Ads Top

PlusHosting en Voipro samen in online werken

PlusHosting, aanbieder van online applicaties voor de SOHO markt,  en Voipro, leverancier van virtuele telefooncentrale Voi+, hebben een distributieovereenkomst gesloten. PlusHosting vergroot hiermee haar aanbod voor de SOHO (Small Office, Home Office) markt, waardoor een compleet palet van hosted diensten voor de klein zakelijk markt ontstaat. Voipro breidt hiermee haar distributiekanaal voor de SOHO of klein zakelijke markt aanzienlijk uit.
Tjarko Kwee, directeur van PlusHosting: "Hosted VoIP is net als online werken  voor kleine ondernemingen bijzonder aantrekkelijk. Het is dan ook een logische uitbreiding van ons aanbod. In Voipro hebben we een professionele onderneming gevonden die al een aantal jaren haar klanten met bewezen techniek van dienst is. De gebruikersvriendelijkheid en het gemak van Voi+ zijn voor ons de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hosted VoIP van Voipro, dit sluit namelijk naadloos aan bij onze andere diensten.”
De hosted telefonieoplossing Voi+ is een virtuele telefooncentrale. Ondernemingen worden via hun bestaande breedband- of glasvezelaansluiting aangesloten op de VoIP-servers van Voipro en hoeven zo niet in een eigen VoIP-server op locatie te investeren. PlusHosting heeft de functionaliteit van Voi+ in drie verschillende pakketten gebundeld: ‘Prima', ‘Plus' en ‘Perfect'. Zo kunnen ondernemers de functionaliteit naar behoefte afnemen. Het instappakket biedt de primaire functionaliteit van bellen en gebeld worden. Het basispakket voegt daar ‘groepen', ‘wachtrijen' en ‘conference call' aan toe. Het ‘Perfect' pakket omvat daarnaast ook Microsoft Outlook connectie en IP Roaming. In elk pakket wordt voor iedere aansluiting een VoIP telefoon bijgeleverd. Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website van PINS (www.plushosting.nl).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.