Ads Top

Xelion introduceert hosted telefonie

Xelion, ontwikkelaar van bedrijfssoftware en leverancier van zakelijke Voice over IP-oplossingen, introduceert het Xelion Phone System in een multi-tenant–uitvoering. Hiermee beschikt de zakelijke gebruiker over de functionaliteit van de Xelion VoIP-oplossing zonder een eigen server aan te hoeven schaffen. De eindgebruiker neemt telefonie af op basis van een abonnement per gebruiker per maand. Met name voor kleinere bedrijven die niet in eigen apparatuur willen investeren of organisaties die telefonie als een dienst prefereren, is dit interessant.
Elke organisatie, ongeacht de bedrijfsgrootte, wil kunnen beschikken over functies voor optimale telefonische bereikbaarheid. Denk hierbij ook aan wachtrijen, voice-mails, het opnemen van gesprekken, presentielijsten en telewerkers faciliteiten. Met het Xelion Phone System, biedt Xelion al geruime tijd het functioneel complete systeem voor de klein- en midzakelijke markt. Nu kunnen ook kleinere organisaties beschikken over dergelijke capaciteit dankzij een Xelion Phone System in mulit-tenant uitvoering. Deze kleinere organisaties kopen capaciteit in plaats van een systeem. Zij  hebben geen eigen telefooncentrale én geen eigen server meer nodig. Voor veel bedrijven is de drempel naar telefonie op basis van VoIP hiermee lager, omdat de investering geringer is zonder aan functionaliteit in te boeten.
Meer dan zestig partners van Xelion bieden inmiddels Xelion Phone System aan. Naast de samenwerking met telecompartners is ook bij leveranciers van IT-infrastructuur, internet service providers als leveranciers van software-oplossingen de belangstelling voor Xelion sterk toegenomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.