Ads Top

Infopact lanceert aanvulling

Infopact, zakelijk dienstverlener voor All-IP communicatiediensten, lanceert deze maand een aanvulling op haar Allesin1 portfolio onder de naam Allesin1-XL. Met dit portfolio biedt Infopact efficiënte totaaloplossingen aan bedrijven met 4 tot 40 werkplekken. De verwachtingen zijn hoog: de belangrijkste leveranciers hebben hun randapparatuur reeds laten certificeren voor Allesin1-XL.
Met Allesin1-XL breidt Infopact haar oplossingen voor klein zakelijke ondernemers uit. Op haar succesvolle Allesin1 portfolio (Bel, Surf, Pin en Alarm) zijn inmiddels al ruim 6.000 zakelijke klanten aangesloten. Allesin1-XL vormt een logische uitbreiding met diensten voor 2, 4, 6 en 8 telefoniekanalen op basis van SIP, Fax to Mail, Mail to Fax en internet tot 20 Mbps. Jan Mooijman, Algemeen Directeur: "Met het Allesin1-XL portfolio gaan wij bedrijven met 4 tot 40 werkplekken optimaal bedienen. Allesin1-XL is het logische alternatief voor de ISDN infrastructuur die de komende jaren wordt uitgefaseerd. De uitgebreide mogelijkheden voor klanten in combinatie met het gemak waarmee de diensten online door onze Partners kunnen worden besteld spelen hierbij een belangrijke rol. Onze hoge verwachtingen worden versterkt door de grote belangstelling die er vanuit de markt is om producten te certificeren voor het Allesin1-XL portfolio."
Om de kwaliteit van de Allesin1-XL diensten te kunnen garanderen promoot Infopact de diensten uitsluitend met gecertificeerde randapparatuur in samenwerking met fabrikanten en distributeurs. Inmiddels hebben vrijwel alle bekende leveranciers van randapparatuur hun systemen laten certificeren voor Allesin1-XL. De apparatuur van onder meer Aastra, Alcatel-Lucent, AltiGen, Avaya, Cisco, Innovaphone, NEC-Philips, Panasonic, Pbxnsip, Samsung, Siemens, Swyx en ZyXEL is reeds gecertificeerd. Allesin1-XL klanten zijn hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige netwerkoplossing die probleemloos samenwerkt met een breed scala van verkrijgbare apparatuur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.