Ads Top

Deutsche Telekom sluit omvangrijk contract met reisorganisatie TUI Travel

Reisorganisatie TUI Travel sluit een vijfjarig contract met T‑Systems voor uitbesteding van haar pan-Europese telecommunicatie. T-Systems neemt op basis van het contract de volledige verantwoordelijkheid over voor het leveren van spraak-, data- en mobiele diensten aan de TUI-vestigingen, die onder verschillende merknamen opereren. Met dit pan-Europese initiatief realiseert TUI Travel een Unified Communications-aanpak die het strategische synergieprogramma van het bedrijf ondersteunt. TUI Travel moderniseert zo haar telecommunicatie, implementeert gemeenschappelijke bedrijfsprocessen en bespaart sterk op kosten.
Het contract met TUI Travel volgt op een reeks van grote overeenkomsten, die T‑Systems recent sloot. Eerder tekende het bedrijf contracten met onder meer BP, Philips en Deutsche Post DHL. “Het contract dat we nu tekenen, is een belangrijke mijlpaal in onze internationale groeistrategie. Het onderstreept dat T-Systems eerste keus is voor wereldwijd opererende organisaties met hun hoofdkantoor in Europa”, zegt Reinhard Clemens, lid van de raad van bestuur van Deutsche Telekom en CEO van T-Systems.
T-Systems vervangt in de komende vijf jaar het bestaande spraaknetwerk van TUI Travel voor een enkelvoudig, homogeen platform. Daarbij vindt ook een rationalisatie plaats van het aantal leveranciers. Verder implementeert T-Systems de bekende samenwerkingstool Microsoft Office Communicator. Meer dan 25.000 TUI-medewekers in Engeland, Ierland, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en Zwitserland gaan deze gebruiken. De nieuwe toepassingen maken het mogelijk om de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Zo kan TUI in haar reiswinkels direct antwoord bieden op gedetailleerde vragen van klanten, waardoor deze snel kunnen beslissen over een boeking.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.