Ads Top

3D-aangifteloket in Grootebroek

Op maandag 13 maart opende burgemeester Van Beek het 3D-aangifteloket in Grootebroek. Het aangifteloket is gevestigd in het politiebureau, aan de Industrieweg 35C. Hiermee breidt de politie haar aangiftemogelijkheden voor de gemeente uit. De burgemeester opende met een fictieve aangifte van zijn gestolen dienstfiets.

De meeste contacten met de politie verlopen tegenwoordig telefonisch en via het internet. Aangiften worden steeds vaker telefonisch, via internet of bij de burger thuis opgenomen. Het 3D-aangifteloket is een nieuwe mogelijkheid om aangifte te doen. Er wordt eerst een afspraak gemaakt via 0900-8844. Samen met de politiemedewerker bepaalt de aangever welke locatie, datum en tijd het beste uitkomt.
Sluiting bureau Grootebroek voor publiek

Uit de ervaringen van de bestaande loketten in bv. Wognum, Uitgeest en Anna Paulowna is gebleken dat inwoners enthousiast zijn over deze manier van aangifte doen. Met een vooraf gemaakte afspraak meldt de aangever zich via de intercom. De deur wordt automatisch geopend, en via een groot beeldscherm heet de agent de aangever welkom. Het aangiftegesprek wordt als zeer persoonlijk ervaren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.