Ads Top

Gigaset pro met Maxwell Basic en Maxwell 3

Gigaset pro, de leverancier van innovatieve zakelijke unified communications-oplossingen, introduceert de Maxwell Basic en de Maxwell 3: twee betaalbare vaste-IP-telefoons van Duitse kwaliteit met een perfecte gebruikersinterface. De Maxwell Basic heeft een navigatietoets, ledindicatie, super HD-audio, een uitklapbare telefoonstandaard en een conferenceknop. De Maxwell 3 beschikt over een groot TFT-scherm, programmeerbare BLF-toetsen, ledindicatie voor berichten, Electronic Hook Switch (EHS) en USB-poort om een bluetooth-headset aan te sluiten. De USB-poort wordt later dit jaar door middel van een softwareupdate geactiveerd.

De nieuwe producten van de Gigaset pro-generatie met het Maxwell-DNA blinken volgens de leverancier uit in gebruiksvriendelijkheid. Zowel de Maxwell Basic als de Maxwell 3 ondersteunen luidsprekeraudio in handsfree modus. Dankzij een uitklapbare voet met drie verschillende standen – ongeveer 120, 130 en 140 graden – zijn de producten geschikt voor elke situatie. Beide telefoons zijn compatibel met elk Gigaset pro-netwerk.

De Maxwell Basic is de betaalbare zakelijke-communicatieoplossing voor het MKB. De telefoon is uitgerust met een navigatietoets voor optimale bediening, rode-ledindicatie voor berichten, geavanceerde HD-Voice-audio en een conferenceknop om tijdens een gesprek nieuwe personen toe te voegen. De telefoon heeft led-indicatie aan de bovenzijde zodat direct vanuit elke hoek te zien is of er een gesprek binnenkomt of actief is. Indien gewenst is de Maxwell Basic via de muurbeugel aan de muur te monteren.

De Maxwell 3 heeft een groot TFT-scherm. De BLF-toetsen naast het display zijn te programmeren voor quick-dials of aan te passen aan de specifieke behoeften en werkzaamheden van medewerkers. De telefoon heeft LEDindicatie voor berichten en Electronic Hook Switch. De Maxwell 3 is reeds voorzien van een USB-poort, die later dit jaar wordt geactiveerd middels een softwareupdate. Met de USB-poort kunnen gebruikers verbinding maken met een bluetooth-USB-stick om de telefoon te koppelen aan een bluetooth-headset.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.