Ads Top

Tiptel 3275: touchscreen IP Phone van de volgende generatie

Tiptel, de Europese fabrikant en distributeur van (IP) telecomapparatuur, komt op de markt met de tiptel Touchscreen IP phone, de tiptel 3275. Het nieuwe toestel is een Android-gebaseerde multimediaterminal, voorzien van een 7-inch kleuren aanraakscherm en een 2M CMOS-sensor camera, die voor uitstekende gebruikerservaringen zorgen zoals hoge kwaliteit videofoon, soepel internet surfen, gemakkelijke e-mailen, eenvoudig bestanden (door)zoeken, een infoscherm met nuttige informatie en de mogelijkheid om Android-apps te downloaden.

De tiptel 3275 is hét ideale toestel voor de werkplek 3.0, zegt Marco van Briemen, senior partner manager bij tiptel: 'Het toestel beschikt over een groot en overzichtelijk 7 inch touchscreen. Voor de telefoniefuncties beschikt het toestel nog steeds over de hardkeys. We maken gebruik van de Android OS, inclusief Google Play, en hierdoor zijn integraties van diverse apps eenvoudig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Skype (for business), provider-apps voor instelling in de telefooncentrale, maar ook office en e-mailapplicaties behoren tot de vele mogelijkheden. Android heeft wereldwijd een marktaandeel van meer dan 80 procent op smartphones en tablets en dat brengen we nu ook naar een IP-toestel. Door dat grote marktaandeel staat er in de Google Play Store altijd wel een applicatie die er voor zorgt dat we met de Tiptel 3275 nog efficiënter kunnen werken.'

Door gebruik van de RDP-client, kan de tiptel 3275 zelfs gebruikt worden als thinclient. Is het 7 inch touchscreen te klein om op te werken? Dan kan op de HDMI-poort een externe monitor aangesloten worden. De USB-poort zorgt ervoor dat we een muis en toetsenbord kunnen gebruiken, wat de Tiptel 3275 tot een volwaardig werkstation kan maken.

De tiptel 3275 maakt gebruik van de zelfde generieke firmware en configuratietemplate als de gehele lijn tiptel 32xx toestellen. Hierdoor is de tiptel 3275 eenvoudig in te passen in elke SIP PBX en hosted-telefonieomgeving.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.