Ads Top

Polycom introduceert nieuwe oplossingen voor voice-, video- en contentsamenwerking

Polycom introduceert drie nieuwe samenwerkingsoplossingen. De Polycom RealPresence Touch is voorzien van nieuwe-generatie touchbediening. De oplossing is te gebruiken in combinatie met Polycom RealPresence Group Series, Polycom RealPresence Immersive Studio en de nieuwe Polycom RealPresence OTX Studio. Gebruikers kunnen met één druk op de knop meteen vanuit de kalender op het beginscherm een verbinding maken.

De Polycom RealPresence Group Series 5.0-software garandeert interoperabiliteit met zowel Skype for Business als Microsoft Lync. Deze applicaties zijn rechtstreeks vanaf systemen in de Polycom Group-lijn te gebruiken, op dezelfde manier als in een Skype for Business/Microsoft Lync-call (meer informatie in dit blog).

Voor een rijkere audio-ervaring beschikt Polycom RealPresence Group Series 5.0-software ook over Polycom Acoustic Fence-technologie. Die voorkomt dat deelnemers aan de vergadering worden afgeleid door achtergrondgeluiden als een blaffende hond, toeterende auto of andere gesprekken die in de omgeving plaatsvinden.

Polycom RealPresence OTX Studio maakt de nieuwste innovaties van Polycom RealPresence Immersive Studio beschikbaar voor de middelgrote vergaderruimte. Gebruikers van RealPresence OTX Studio kunnen eenvoudig content vanaf hun eigen device delen en interactief aantekeningen maken met Polycom VisualBoard. Voor productieve meetings beschikt RealPresence OTX Studio over mogelijkheden voor video en content delen in scherpe full HD-kwaliteit en Polycom 3D Voice-technologie.

Polycom RealPresence Group Series 5.0-software is vanaf september 2015 verkrijgbaar. De Polycom RealPresence Touch-oplossing en Polycom RealPresence OTX Studio zijn verkrijgbaar vanaf de winter van 2015. De beschikbaarheid verschilt per land. Bestellingen voor de drie oplossingen zijn vanaf september 2015 te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.