Ads Top

Gigaset pro combineert het beste van twee werelden

Gigaset pro introduceert de SL750H PRO. Deze handset – opvolger van de SL610H PRO – combineert de beste functionaliteiten van een mobiele telefoon en een moderne bedrijfstelefoon.

Zijn verlichte TFT-display van 2,4-inch, gepatenteerde HDSP-audiokwaliteit (HD-Voice en HD-Audio) en krasbestendige coating maken de SL750H PRO geschikt voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en luxueuze handset.

Hoewel de telefoon klein genoeg is om in een broekzak te passen, is hij uitgerust met Gigaset pro’s grootste display ooit op een handset. Het verlichte TFT-display van 2,4-inch is de grootste ooit in een Gigaset DECT-telefoon en maakt bediening eenvoudig op de intuïtieve interface met pictogrammen. SL750H geeft toegang tot verschillende functies, zoals een vergrendeling met pincode en audioprofielen.

Verdervoldoet de SL750H aan geavanceerde CAT-IQ 2.0-audio-eisen. Gigaset pro verbeterde ook de speakertechnologie die zorgt voor optimaal geluid tijdens handsfree bellen. Met de nieuwe audioprofieltoetsen – luid, stil en persoonlijk – worden gebruikers geïnformeerd door speciale geluiden. Met één druk op de knop switchen ze tussen verschillende modi. Het trilsignaal is automatisch aangepast aan het profiel.

De gepatenteerde coating beschermt de handset tegen krassen op heDankzij zijn compacte formaat is de handset overal makkelijk mee te nemen. Samen met het N720 DECT IP multicell-systeem zorgt hij voor volledig bereik in elk kantoor en elke productie-omgeving. Zo hebben gebruikers altijd een stabiele verbinding, waar ze ook zijn.

Samenvatting van de belangrijkste features van de SL750H PRO

·         Verlicht TFT-display van 2,4-inch en verlichte toetsen

·         Twaalf uur spreektijd en 250 uur stand-bytijd

·         Uitstekende HD-Voice- en HD-Audio-kwaliteit

·         Volledig compatibel met de N510IP en N720IP van Gigaset pro

·         Doorzoekbaar, lokaal telefoonboek met maximaal vijfhonderd vCards en zakelijke telefoonboeken via PBX (XML, LDAP)

·         Kloksynchronisatie met CLIP-informatie

·         Gemiste-oproepenlijst

·         Ondersteuning van netproviderfunctionaliteit via menu

·         Micro-USB met oplaadfunctie (mobiele oplader)

·         Oplaadbare lithium ION-accu, eenvoudig te verwisselen

·         Headset via bluetooth en 2,5 mm-plug

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.