Ads Top

Signet lanceert onbeperkt zakelijk bellen

Signet, zakelijke internet- en telecomprovider uit Eindhoven introduceert zakelijk onbeperkt bellen naar vast én mobiel. Er zijn twee varianten: een Onbeperkt Bellen Nederland abonnement en een Onbeperkt Bellen Europa abonnement waarin 26 bestemmingen zijn opgenomen.

Het Onbeperkt Bellen abonnement is gebaseerd op een belbundel, samengesteld op basis van het betalen-per-gebruiker principe. Hierdoor sluit het abonnemen aan bij andere SaaS- en kantoor-applicaties, zoals hosted telefooncentrales. Per gebruiker wordt een spraakkanaal + onbeperkt bellen bundel geleverd. Alle collega’s (ook op eventuele nevenvestigingen) bellen uit dezelfde bundel waardoor de klant nooit voor verrassingen komt te staan. Net zoals bij data kan de gebruiker nu ook zijn telefonie onbeperkt gebruiken zonder per minuut te hoeven afrekenen.

De abonnementen worden voor 10 euro (Onbeperkt bellen Nederland) en 15 euro (Onbeperkt bellen Europa) per gebruiker per maand (excl. BTW) aangeboden. Hiermee belt de gebruiker onbeperkt naar alle bestemmingen in de bundel, zowel naar vast als mobiel. Op beide bundels is een Fair Use Policy van toepassing. Bij het abonnement ontvangt de klant een nieuw telefoonnummer, waarbij hij de keuze heeft uit een regio gebonden of 085-bedrijfsnummer. Daarnaast is het mogelijk om bestaande telefoonnummers te porteren en nieuwe nummers en nummerblokken aan te vragen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.