Ads Top

Boels kiest voor Gigaset pro voor de dagelijkse communicatie

Boels heeft zijn telefonieomgeving met de professionele draadloze oplossingen van Gigaset Pro vernieuwd. Onlangs stapte het verhuurbedrijf over van analoge, decentrale telefonie naar een centrale oplossing op basis van VoiP. Deze verandering vereiste ook nieuwe toestellen, die bovendien geschikt moesten zijn voor gebruik in een semi-industriële werkomgeving. De keuze viel op Gigaset pro.

Niet alleen meer dan honderd Nederlandse filialen, maar ook de vestigingen in Duitsland en België gaan werken met de S510H PRO-toestellen en de bijbehorende N510 IP PRO-basisstations. Daarna volgen stap voor stap de andere Europese landen waarin Boels actief is.

Toen Boels bekendmaakte de overstap te maken naar VoiP, adviseerde Gigaset Pro nieuwe toestellen te implementeren. Het verhuurbedrijf maakte een lijst met criteria waaraan die handsets moesten voldoen. Robuustheid stond op nummer 1. Ook de afmetingen waren belangrijk, omdat het toestel makkelijk in een overall mee te nemen moest zijn. Verder wenste Boels gebruiksgemak en een hoge accucapaciteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.