Ads Top

Lifesize introduceert Icon 400 en Icon Flex

Lifesize kondigt nieuwe uitbreidingen aan van haar Lifesize Cloud videoconferentie-diensten en de introductie van de Lifesize Icon 400 en Lifesize Icon Flex. Speciaal ontworpen voor kleine spreekkamers brengt de Icon 400 dezelfde video-ervaring als de Lifesize Icon 600. De Icon 400 stelt gebruikers in staat om snel video en audio deelnemers aan het gesprek toe te voegen en eenvoudig content te delen met alle deelnemers aan de vergadering.

In combinatie met Lifesize Cloud, ondersteunt de Icon 400 alle vormen van communicatie - ad hoc calls vanuit een bedrijfs-directory, de geplande of  'meet me' bijeenkomsten in virtuele vergaderzalen, een-op-een of groepsgesprekken met maximaal 25 deelnemers - op laptops, tablets en smartphones.

De Lifesize Ico Flex is ontworpen voor bedrijven die al een collaboratietoepassing zoals Microsoft Lync (Skype for Business), Skype, Google Hangouts, Cisco Jabber, WebEx of Citrix GoToMeeting als primaire vergadertool gebruiken. Gebruikers sluiten eenvoudig hun pc of Mac via USB aan op de Icon Flex en deze neemt alle video- en audioverwerking over en daarmee transformeert de vaak matige kwaliteit in een uitzonderlijke ervaring waarbij iedereen duidelijk kan worden gezien en gehoord.

Het ontwerp en de afwerking van de Icon 400 op business-class niveau doet duidelijk denken aan Lifesize boardroom producten. De Lifesize Flex kan worden geleverd met tafelmicrofoon of de speciale conferentietelefoon (Lifesize Phone) om de meest veeleisende audio- en videokwaliteit te waarborgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.