Ads Top

Unified Communications in de cloud

Easynet Global Services, aanbieder van managed cloud oplossingen, integreert Microsoft Lync, Office 365 en Polycom virtuele vergadertechnologie, waardoor een volledig unified communications platform ontstaat. Het cloud gebaseerd en beveiligd platform, ontwikkeld door Easynet’s R&D team, zorgt ervoor dat medewerkers altijd en ongeacht op welke locatie of via welk apparaat - smartphone, tablet of desktop - real-time en via high definition videoconferencing aan een vergadering kunnen deelnemen.
Het platform integreert onder meer oplossingen op het gebied van voice, sociale netwerken, planning en instant messaging. Met deze oplossing biedt Easynet haar klanten de keuze en flexibiliteit die zij vandaag de dag mogen verwachten. De oplossing is uitermate geschikt voor bedrijven die migreren naar de cloud. De virtuele omgeving staat garant voor lagere kosten en grotere flexibiliteit; investeringen in hardware kunnen achterwege blijven. Door het gebruik van encryptie wordt het netwerkverkeer beveiligd, ongeacht of het internet dan wel het bedrijfsnetwerk voor videoconferencing wordt gebruikt. De oplossing toont aan dat Easynet in staat is te innoveren en complexiteit te vereenvoudigen, terwijl het bedrijf tevens antwoord biedt aan de belangrijke trend om virtueel samen te werken.
Een pilotproject van deze oplossing werd uitgerold bij Limagrain. Limagrain is wereldwijd de vierde en in Europa grootste producent en distributeur van zaaigranen. Easynet integreerde de gebruikers van Office 365 met het bestaande videoconferencing systeem. De oplossing bouwt het gebruik van videoconferencing binnen het hele bedrijf verder uit. Een maximaal rendement van de investering wordt gegarandeerd, omdat de oplossing van Easynet verder bouwt op reeds gedane investeringen en ondersteuning biedt in combinatie met een gebruiksvriendelijke ervaring voor de eindgebruiker.
Het proefproject bij Limagrain maakt deel uit van Easynet’s Managed Video Conference portfolio. Door de kerntoepassingen van Microsoft Lync te combineren met het wereldwijde videonetwerk, is Easynet in staat een cloud videoconferencing en content sharing dienst te leveren waarvoor geen investeringen in hardware noodzakelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.