Ads Top

Exclusief bij belcentrale Fanvil D800 Android Video Telefoon

De D800 is een VOIP telefoon gebaseerd op Android OS 2.1. Het toestel is uitgerust met een 7 inch LCD kleuren touch screen met een resolutie van 800x480 pixels. Tevens beschikt het toestel een 2M pixel camera voor videobellen. Het voordeel van Android OS is dat het open software is, wat inhoud dat gebruikers hun eigen uiterlijk aan het toestel kunnen geven. Het toestel ondersteund alle functies die je van een telefoon kan verwachten zoals een telefoonboek, adressenboek, agenda en mail. Doordat het toestel gebruik maakt van android kunt u ook gebruik maken van alle functies die er voor beschikbaar zijn waaronder volwaardige internet browser met flash ondersteuning.
De D800 heeft nog een aantal interessante geavanceerde functies. Zo beschikt het toestel over een telefoonboek waar tot 2000 telefoonnummers in opgeslagen kunnen worden. Verder kan het toestel mp4, mp3, mav en wma muziek bestanden afspelen en het scherm kan helemaal gepersonaliseerd worden met foto's. Naast leuke functies beschikt het toestel natuurlijk ook over handige functies. Zo kunnen telefoongesprekken heel makkelijk worden opgenomen door middel van call recording en de bel historie eenvoudig uit te lezen.
Dit multi functionele Android VoIP toestel is vanaf heden verkrijgbaar bij Belcentrale. Bestel dus direct online en ervaar zelf de vele mogelijkheden van dit toestel

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.