Ads Top

HP en AltiGen Benelux tekenen samenwerkingsovereenkomst voor levering Microsoft Lync 201

In januari heeft HP de samenwerkingovereenkomst ondertekend met AltiGen Benelux voor de distributie van de HP IP gebaseerde telefoontoestellen voor Microsoft Lync 2010 in de Benelux. De HP 4110 IP Phone is een Microsoft Lync geoptimaliseerde ‘gemeenschappelijke ruimte’ telefoon. De HP 4110 is stand-alone, kosteneffectief en ideaal voor implementatie in gemeenschappelijke ruimtes zoals de centrale hal en keuken.
De HP4110 is zeer geschikt voor 'hot-desking’ toepassingen. Gebruikers zijn in staat om met hun Microsoft Lync gebruikersaccount in te loggen zodat ze toegang hebben tot e-mail, persoonlijke contacten en alle aangepaste gebruikersprofiel instellingen.
 De HP 4110 is voorzien van Power over Ethernet (PoE)-connectiviteit en kan optioneel voorzien worden van een adapter indien PoE niet beschikbaar is. Wandmontage is standaard mogelijk.
De HP 4120 IP Phone is een voor Microsoft Lync geoptimaliseerde kenniswerker desktop telefoon. De HP 4120 kan stand-alone werken in een Lync omgeving. Gebruikers worden automatisch aangemeld met de ‘plug and play’ PC koppeling via de ‘better together’ USB desktop voor Lync integratie. Hierdoor hebben gebruikers Outlook agenda integratie, toegang tot voice mail, persoonlijke contacten en eventueel aangepaste gebruikersprofiel instellingen. Optioneel aanmelden via gebruikers extensie en PIN code is ook beschikbaar.
 De HP 4120 is voorzien van Power over Ethernet (PoE)-connectiviteit en kan optioneel voorzien worden van een adapter indien PoE niet beschikbaar is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.