Ads Top

Huawei Enterprise kondigt nieuwe telepresence-oplossing TP3106 aan

Huawei introduceert het eerste 1080p 50/60fps telepresence-systeem, de Huawei TP3106. Deze HD videoconferentieoplossing biedt organisaties de mogelijkheid gemakkelijk te communiceren, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden. Het slanke en elegante telepresence-systeem heeft een bandbreedteverbruik dat tot 30 procent lager ligt dan het huidige gemiddelde. Hierdoor zijn bedrijven in staat de operationele kosten te verlagen. De TP3106 biedt tevens uitstekende high-definition video en surround sound. Daardoor hebben gebruikers het idee face-to-face in gesprek te zijn met iemand die zich in werkelijkheid duizenden kilometers verderop bevindt. De oplossing biedt een dubbele 1080p resolutie voor het delen van applicaties en zes AAC-LD microfoons met drievoudige breedband-tracks.
Huawei heeft het gebruik van het videoconferentiesysteem vereenvoudigd, zodat ook onervaren gebruikers ​​gemakkelijk gebruik kunnen maken van het systeem. De Huawei TP3016 is uitgerust met Android tablets, zodat videoconferenties makkelijk te beheren zijn via een intuïtieve interface. De Huawei TP3106 omvat ook SEC-(Super Error Concealment) en IRC (Intelligent Rate Control)-technologieën voor een feilloze videokwaliteit, zelfs wanneer het netwerk te maken heeft met grote hoeveelheden dataverlies of beperkt breedband. Dankzij deze technieken kunnen gebruikers een videoverbinding realiseren zonder zich te bekommeren over de kwaliteit van het netwerk of Quality of Service (QoS).
De Huawei TP 3106 is een volgens industriestandaarden ontwikkeld open platform dat kan worden geïntegreerd met bestaande videocommunicatiesystemen, waaronder ook op TIP-protocol gebaseerde oplossingen. Hierdoor kunnen gebruikers altijd en overal deelnemen aan telepresence en videoconferenties, vanaf elk apparaat met internettoegang. Gesprekken worden beveiligd dankzij encryptietechnieken op basis van H.235- en AES-normen. Zo worden conference calls beschermd tegen indringers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.