Ads Top

Plantronics en IBM bieden software om slimmer te werken

Plantronics, Inc. kondigt  nieuwe audiofuncties en -tools aan voor de huidige IBM Lotus Sametime en Sametime Unified Telephony (SUT) producten waarmee werknemers bereikbaar blijven en productiever zijn – zelfs onderweg. De Plantronics Sametime Plug-In is nieuwe software die intelligent call control biedt tussen de Unified Communications-portfolio van Plantronics en IBM Sametime. Deze software biedt gebruikers uitzonderlijke online vergader- en telefonie-ervaringen met verbeterde geluidskwaliteit.
Epilio gebruikt Lotus Sametime om de effectiviteit van zijn virtuele werknemers te vergroten door het integreren van spraak-, data- en videocommunicatie via de pc. ‘Wij zijn een organisatie zonder fysieke kantoorlocatie. Hierdoor zijn we in grote mate afhankelijk van onze Unified Communications-infrastructuur om te voldoen aan het hoogste niveau van expertise en reactiesnelheid die klanten verwachten. Met de nieuwe software van Plantronics ondervonden we direct productiviteitsverbetering,’ aldus Carl Tyler, directeur bij Epilio. ‘Onze pc’s zijn getransformeerd naar een echt audioplatform en werknemers kunnen snel schakelen van pc-gebaseerde VoIP-gesprekken naar klantentelefoongesprekken zonder dat daarbij iets verloren gaat.’
De Plantronics Sametime Plug-In stelt gebruikers in staat onderweg spraak- en videogesprekken te voeren en deel te nemen aan een webconferentie. Hierdoor kunnen ze werken op de manier die ze graag willen. De nieuwe Plug-In biedt geĆÆntegreerde audio- en videofunctionaliteiten zoals het op afstand kunnen aannemen en beĆ«indigen van gesprekken, en het aanpassen van het volume. Gebruikers profiteren zodoende van handsfree mobiliteit. De functionaliteit zit in Plantronics’ draadloze producten, waaronder de Voyager PRO UC en het Savi Office systeem. Gebruikers kunnen zodoende met een simpele druk op de knop wisselen tussen verschillende apparaten, waaronder de softphone, bureautelefoon en de mobiele telefoon. De Plantronics endpoint audioproducten zijn getest en hebben de interoperabiliteittesten van het IBM SUT Testing Center doorstaan, waarmee interoperabiliteit tussen software en hardware verzekerd is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.