Ads Top

Einde aan de vaste telefoon

Nederland is een nieuwe telecomspeler rijker: VastMobiel. Dit bedrijf lanceert een revolutionaire communicatieoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. VastMobiel zorgt in deze sector voor een volledige integratie van vaste en mobiele telefonie. De oplossing is al beschikbaar voor bedrijven vanaf vijf mobiele abonnementen. Zij krijgen dankzij het systeem van VastMobiel lagere telefoonkosten, een optimale binnendekking en een gegarandeerde capaciteit, ook als het mobiele netwerk buiten het kantoor overbelast is.
Met VastMobiel besparen MKB-ondernemingen drastisch op hun telefoonkosten doordat ze slechts hoeven te investeren in één mobiele oplossing voor binnen èn voor buiten de muren van hun bedrijf, zo stellen de initiatiefnemers. Het is niet langer nodig om een vast netwerk inclusief toestellen aan te leggen en te onderhouden.
VastMobiel creëert een vast/mobiel netwerk op basis van picocellen. Met deze picocellen legt VastMobiel een intern GSM-netwerk aan, dat alle telefonie verzorgt. Medewerkers bellen binnen de vestiging van een bedrijf via hun mobiele telefoon tegen vastnettarieven. Sms-berichten en internetten is gratis via het interne netwerk. Daarnaast is al het onderlinge belverkeer binnen en buiten kantoor gratis. Zodra medewerkers buitenkomen, schakelt hun toestel automatisch over op het publieke gsm-netwerk. Een Picocell is bij VastMobiel verkrijgbaar voor minder dan vijftig euro per maand. VastMobiel maakt gebruik van het netwerk van Teleena. Teleena beheert een eigen, volledig op IP gebaseerd mobiel netwerk en biedt innovatieve mobiele-telecomdiensten op wholesale-basis. Teleena maakt gebruik van het radionetwerk en roamingservice van Vodafone Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.