Ads Top

De Arbodienst belt voortaan via hosted telefonie van OneXS

De Arbodienst, specialist op het gebied van verzuimbegeleiding en arbeidskundig onderzoek, heeft onlangs een hosted telefonie oplossing van OneXS geïmplementeerd. Aanleiding was de verhuizing van het hoofdkantoor. OneXS levert de telefoniediensten voor de werkplekken en een OneXStream glasvezelverbinding.
De Arbodienst groeit snel en de traditionele telefooncentrale op de oude locatie kon niet meer worden uitgebreid; een verhuizing van het systeem was dus geen optie. Gerrit-Jan van de Meent, directeur van De Arbodienst over de keuze voor OneXS: “We overwogen om op de nieuwe locatie een moderne IP-telefooncentrale aan te schaffen maar dat betekent aanzienlijke investeringen in systeemhardware. Ook zullen we met een telefooncentrale snel tegen de beperking van het aantal gebruikers aanlopen en dan moet je dus wéér investeren in nieuwe hardware. Dat doen we nu niet en we hebben bovendien de beschikking over veel nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld eenvoudig flexwerken voor onze artsen. OneXS heeft ons bovendien geadviseerd gebruik te gaan maken van 088-nummers, hoewel onze oude 020-nummers ook nog actief blijven."
De nieuwe telefonieoplossing is gecombineerd met een OneXStream glasvezelverbinding zodat er een gecontroleerde end-to-end oplossing is. Van de Meent: “Onze artsen zijn veel op locatie bij de klant, wanneer ze patiëntgegevens willen nakijken moet dat snel gebeuren. Bovendien blijven de gegevens vanuit privacyoverwegingen gehost vanaf de server van De Arbodienst; ze kunnen niet gedownload worden. Dit heeft wel tot gevolg dat er een flinke verbinding nodig is. Uiteraard gebruiken we dezelfde glasvezel ook voor ons telefoonverkeer.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.