Ads Top

Avaya lanceert nieuwe UC-apparatuur


Avaya lanceert nieuwe applicaties en apparatuur voor Unified Communications. Het bedrijf heeft verschillende primeurs, waaronder de eerste mediafoon voor de zakelijke markt, nieuwe telefoons met een laag energieverbruik en integratie van draadloze en mobiele telefonie met DiVitas Networks.

Daarnaast introduceert het bedrijf een applicatie die de mogelijkheid biedt om via een USB stick optimale “free seating” te realiseren. De Avaya 9670G desk phone is de eerste media phone voor de zakelijke markt ooit. Een media phone is een combinatie van een telefoon en een pc en biedt directe toegang tot applicaties en het internet. Het apparaat is uitgerust met een groot kleuren aanraakscherm en een hoogwaardige luidspreker.

Net als de bekende mobiele apparatuur voor consumenten, biedt de 9670G een groot kleurenstartscherm en directe toegang tot contacten, informatie en tools. Het toestel is voorzien van een volledig QWERTY-toetsenbord en verschillende applicaties waaronder het weerbericht en een calculator. Nieuwe applicaties zijn ook te downloaden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.