Ads Top

Oracle en Zoom samen in virtuele zorg

Oracle en Zoom bundelen krachten om toegang tot virtuele zorg uit te breidenOracle en Zoom Video Communications, Inc. breiden hun samenwerking uit om snellere, eenvoudigere en effectievere gezondheidszorg op afstand mogelijk te maken. Door functies voor zorg op afstand met Oracle Cerner Millennium te verbinden, stellen Oracle en Zoom zorgverleners in staat om sneller en gemakkelijker spreekuur te houden, met de relevante elektronische patiëntendossiers direct binnen handbereik.

De oplossing biedt een verbonden, vertrouwde workflow voor zorgprofessionals en tools om direct medische dossiers bij te werken, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard die kan worden geïnvesteerd in de patiëntenzorg. Zoom maakt voor gelijktijdige gesprekken van miljoenen deelnemers al langer gebruik van Oracle Cloud Infrastructure.
 
Om de patiëntgegevens en -veiligheid te beschermen, helpen Zoom en OCI zorgverleners te voldoen aan regelgeving op het gebied van gegevensprivacy, zoals de AVG, HIPAA, PIPEDA/PHIPA, Mars-E en andere programma's.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.