Ads Top

Salesforce en WhatsApp werken voortaan samen

Tijdens Dreamforce 2022 kondigden Salesforce en WhatsApp, de populairste berichtendienst ter wereld, vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan.

WhatsApp-first business messaging zal alle uitgebreide mogelijkheden van Salesforce leveren. Bedrijven kunnen bovendien hun klanten rechtstreeks activeren via het gloednieuwe Salesforce Genie. Dit is een nieuw dataplatform dat real-time CRM mogelijk maakt.

Salesforce dochter Slack kondigtt samen met Salesforce nieuwe productinnovaties aan. Bruikbare gegevens kunnen voortaan rechtstreeks uit Salesforce Customer 360 worden gehaald,

Slack huddles bouwt voort op zijn audio-first-ervaring door teams lichtgewicht video, schermdeling door meerdere personen, berichtenthreads en meer aan te bieden.

Slack canvas is een nieuw element in het digitale hoofdkantoor dat de manier waarop teams kritieke bronnen kunnen beheren, organiseren en delen zal veranderen. In combinatie met het Slack-platform kan iedereen een canvas aanpassen met tijdbesparende automatiseringen, plus gegevens ophalen uit registratiesystemen, zoals Customer 360. Canvas komt volgend jaar beschikbaar.

Het nieuwe Slack-platform is ook beschikbaar voor ontwikkelaars. Met een nieuwe set tools en modulaire, herbruikbare bouwstenen is het nu sneller en gemakkelijker voor ontwikkelaars om workflows te maken, aan te passen en te delen die het werk voor hun teams automatiseren. Ontwikkelaars kunnen vandaag nog aan de slag.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.