Ads Top

Logitech kondigt nieuwe Brio 500 Series-webcams en Zone Vibe-headsets aan

Logitech konduigt twee nieuwe productseries aan: de Brio 500-webcams en de Zone Vibes-headphones.

De Brio 500-webcamserie van Logitech bestaat uit de Brio 500-webcam en de Brio 505. Het voornaamste verschil tussen deze modellen zit ‘m in het type gebruiker. Zo is de Brio 505 sterker gefocust op zakelijk gebruik en daarom beschikt deze over certificering voor Microsoft Teams, Google Meet en werkt deze samen met Chromebooks en Zoom.

Ook biedt de Brio 505-webcam mogelijkheden voor IT-managers om apparatuur op afstand te monitoren.

Beide webcams zijn ontworpen om op bedrijfsniveau te vergaderen en bieden daarom audio- en videokwaliteit 'van de bovenste plank'. Nieuw is ook de Show Mode: een toepassing die het delen van schetsen of andere fysieke objecten op een bureau kinderlijk eenvoudig maakt. Een ingebouwde sensor en vernieuwend bevestigingssysteem werken samen om de camera te bewegen en razendsnel te focussen op de objecten of aantekeningen die de spreker wil laten zien.

De Brio 500 is beschikbaar in graphite, off-white en rose, en de Brio 505 in graphite. Beide webcams maken gebruik van RightSight-technologie (ingeschakeld via Logi Tune). Hierdoor wordt de gebruiker automatisch in een frame geplaatst en zelfs als deze zich verplaatst beweegt de camera mee, zodat er altijd wordt gefocust op de spreker.

De nieuwe Zone Vibe-serie bestaat uit de allereerste draadloze koptelefoon in de markt, de Zone Vibe Wireless. Zowel de Zone Vibe 100 als de Zone Wireless-headphones zijn ook beschikbaar in graphite, off-white en rose-kleuren.

De Brio 500-webcamserie en Zone Vibe 100-headset worden deze maand nog wereldwijd uitgebracht via logitech.com en verschillende retailers. De Zone Vibe Wireless-headset wordt in december verwacht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.