Ads Top

Nieuwe functies voor Zoom in 2022

In de loop van 2022 komt Zoom met nieuwe functies. Een daarvan is het Video Engagement Center. Het is een cloud-gebaseerde oplossing waarmee je experts en klanten via video met elkaar kunt verbinden en unieke klantervaringen kunt bieden.

Met de Huddle-weergave breng je fysiek gescheiden teams samen in een digitale ruimte met Huddle View. Deze functie biedt voor ieder kanaal een visualisatie van waar deelnemers zich bevinden, zodat teams een beter gevoel van saamhorigheid krijgen terwijl ze chatten en samenwerken.

Met Zoom Events Backstage virtualiseer je een ‘artiestenfoyer’, die sprekers, panelleden en productie-assistenten een gezamenlijke ruimte biedt van waaruit ze kunnen reageren op vragen en antwoorden, chats kunnen monitoren en zich kunnen mengen in discussies voordat ze zelf live gaan.

Met het gloednieuwe Zoom Whiteboard kunnen zowel deelnemers op locatie als op afstand waar dan ook realtime samenwerken op een digitaal whiteboard - ook zonder vergadering.

In 2021 werd Zoom Apps geïntroduceerd in de desktop client. Nu is dat ook beschikbaar in de mobiele app en Zoom Video Webinars.

Onderdeel van de planning van dit jaar is om de automatisch gegenereerde ondertiteling van Zoom uit te breiden met meer talen en live-vertaling.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.